Μαύρη φωσφοριημένη μετέπειτα επεξεργασία μορφής τόξων σφιγκτηρών συνδετήρων ανοίξεων χάλυβα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα: XCMETAL
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Xcac-08
Ποσότητα παραγγελίας min: 200pcs
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος στο κιβώτιο ή το χαρτοκιβώτιο με την παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 25-35 ημέρες μετά από επιβεβαιώστε τη διαταγή
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 100.000 τεμ ανά μήνα
Τύπος: Xcac-08 Υλικό: Χάλυβας
Χρώμα: μαύρος Σχήμα: Τόξο
Λειτουργικός: συνδετήρας άνοιξη Μεγέθη: διαπραγμάτευση
Υψηλό φως:

σφιγκτήρες άνοιξη

,

Σφιγκτήρας ανοίξεων μετάλλων

Μαύρη φωσφοριημένη μετέπειτα επεξεργασία μορφής τόξων σφιγκτηρών συνδετήρων ανοίξεων χάλυβα

 

Xcac-08 συνδετήρας ανοίξεων τόξων

Κώδικας Συσκευασία
Xcac-08 100
Υλικό: Χάλυβας, ο Μαύρος που φωσφοριείται

 

 

 

Εφαρμογή του συνδετήρα ανοίξεων

Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του υλικού που χρησιμοποιείται στο μηχανισμό ώθησης των διαφορετικών περιβαλλόντων, ο συνδετήρας άνοιξη χρησιμοποιείται ευρέως στους διάφορους τύπους συσκευών επαφών, και χρησιμοποιημένη είναι το ευθύ cantilever ελατήριο κομματιού τύπων με την απλούστερη μορφή. Το κομμάτι επαφών πρέπει να έχει μια μικρή ηλεκτρική αντίσταση και επομένως αποτελείται από το χαλκό.

Η λειτουργία του μετρώντας ελατηρίου κομματιού είναι να αλλαχτεί η δύναμη ή η μετατόπιση. Εάν η σταθερή δομή και η ενισχυτική μέθοδος μπορούν να εξασφαλίσουν ότι το μήκος εργασίας του ελατηρίου είναι σταθερό, η ακαμψία του ελατηρίου φύλλων είναι σταθερή σε μια μικρή σειρά παραμόρφωσης, και τα μη γραμμικά χαρακτηριστικά μπορούν επίσης να ληφθούν εάν είναι απαραίτητο, παραδείγματος χάριν, το ελατήριο πιέζονται στο πιάτο περιορισμού ή η βίδα ρύθμισης, αλλάζει το μήκος εργασίας της.

 

 

 

Μαύρες φωσφοριημένες λεπτομέρειες

Ο σκοπός παρέχει την προστασία στο βασικό μέταλλο και αποτρέπει το μέταλλο από να διαβρωθεί σε κάποιο βαθμό χρησιμοποιείται για πρίν χρωματίζει για να βελτιώσει την αντίσταση προσκόλλησης και διάβρωσης του στρώματος χρωμάτων και για να μειώσει την τριβή και τη λίπανση στην κρύα διαδικασία εργασίας μετάλλων.

Η φωσφοριώντας επεξεργασία της επιφάνειας μετάλλων είναι μια κοινή τεχνολογία προεπεξεργασίας. Κατ 'αρχήν, πρέπει να αντιμετωπιστεί από τη χημική μεμβράνη μετατροπής, η οποία χρησιμοποιείται κυρίως για να φωσφοριήσει της επιφάνειας μετάλλων.

Το Phosphorification μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στα μη σιδηρούχα μέταλλα (όπως το αργίλιο και ο ψευδάργυρος). Να φωσφοριήσει επιφάνειας μετάλλων είναι μια χημική και ηλεκτροχημική αντίδραση να διαμορφωθεί μια χημική ταινία μετατροπής φωσφορικού άλατος.

Η ταινία μετατροπής φωσφορικού άλατος που διαμορφώνεται καλείται ταινία φωσφορικού άλατος. Να φωσφοριήσει επιφάνειας μετάλλων είναι μια απλή, αξιόπιστη, χαμηλού κόστους, και εύχρηστη διαδικασία για πολύ την αντίσταση διάβρωσης των επιφανειών μετάλλων, και επομένως χρησιμοποιείται ευρέως στην πραγματική παραγωγή.

Στοιχεία επικοινωνίας
Celia

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613564766932

WhatsApp : +008613564766932