Μετριασμένη ανοίξεων ράβδος αναστολής χαλύβδινων συρμάτων ενιαία με τους συνδετήρες ανοίξεων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα: XCMETAL
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Xcpc-24
Ποσότητα παραγγελίας min: 200pcs
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος στο κιβώτιο ή το χαρτοκιβώτιο με την παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 25-35 ημέρες μετά από επιβεβαιώστε τη διαταγή
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 100.000 τεμ ανά μήνα
Τύπος: χαλύβδινο σύρμα Υλικό: χάλυβας άνοιξη
Χρώμα: μαύρος Συσκευασία: 100 PC/κιβώτιο
Πάχος: 0.6mm Διάμετρος: 3.2
Υψηλό φως:

μέρη κατασκευής

,

γαλβανισμένο σύρμα

 

Μετριασμένη ανοίξεων ράβδος αναστολής χαλύβδινων συρμάτων ενιαία με τους συνδετήρες ανοίξεων

 

 

Xcpc-24 ράβδος αναστολής με την άνοιξη 

Κώδικας Μέγεθος Συσκευασία
Xcpc-24 D4.0 100
Υλικό: Χάλυβας και ανοπτημένο D3.2 καλώδιο, ο Μαύρος που φωσφοριείται

 

 

Χαλύβδινο σύρμα

Το καλώδιο είναι ένα είδος καλωδίου φιαγμένο από σίδηρο. Το καλώδιο είναι διαφορετικό στη σύνθεση και τη σύνθεση. Περιλαμβάνει το σίδηρο, το κοβάλτιο, το νικέλιο, το χαλκό, τον άνθρακα, τον ψευδάργυρο και άλλα στοιχεία. Το καλώδιο υποδιαιρείται σε διάφορα πρότυπα σύμφωνα με το χονδροειδή.

Η παραγωγή καλωδίων αναπτύσσεται νωρίτερα λόγω της απλής διαδικασίας και της ευρείας αίτησής της. Το καλώδιο ή το χαλύβδινο σύρμα (η αντίστοιχη επιχείρηση είναι «επιχείρηση πλέγματος καλωδίων») είναι ένα άλλο κρύος-επεξεργασμένο προϊόν της ράβδου χαλύβδινων συρμάτων. Τα υλικά χρησιμοποιούμενα αποτελούνται γενικά από το χάλυβα ή το ανοξείδωτο υψηλού άνθρακα. Συνήθως, είναι απαραίτητο να παραχθεί το καλώδιο (καλώδιο) με μερικές μεθόδους όπως η βράση, το πάστωμα, το πλύσιμο, saponification, η ξήρανση, ο σχεδιασμός, η ανόπτηση, η ψύξη, το πάστωμα, το πλύσιμο, ο γαλβανισμός, η συσκευασία, το πλίνθωμα σιδήρου κ.λπ. (πλίνθωμα χάλυβα).


Οι εφαρμογές αυτή τη στιγμή, η παραγωγή του καλωδίου και του χαλύβδινου σύρματος υποβάλλονται σε επεξεργασία γενικά με το σχεδιασμό και το γαλβανισμό.

 

 

Συσκευασία, αποθήκευση, μεταφορά, υπηρεσία

Το κιβώτιο χρώματος, η ετικέτα, το ειδικό κιβώτιο, το χαρτοκιβώτιο και η παλέτα μπορούν να παρασχεθούν σύμφωνα με το αίτημα πελατών. Η αποθήκη εμπορευμάτων μας είναι ξηρά και καθαρός, τα αγαθά κρατιούνται καλά. Το εμπορευματοκιβώτιο μπορεί να φορτωθεί άμεσα στο εργοστάσιό μας. Μερικές φορές ανά αίτημα του πελάτη, βοηθάμε τους που ξινίζουν μερικά αγαθά, ή την αγορά πελατών από μόνοι τους. Αυτά τα έξω αγορασμένα στοιχεία μπορούν να ομαδοποιήσουν μαζί με μας παρήγαγαν το στοιχείο και κρατούν στην αποθήκη εμπορευμάτων μας, και τη φόρτωση από κοινού.

Η καλή υπηρεσία μπορεί να βεβαιωθεί. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία με μας!

 

 

Ανταλλακτικά μετάλλων

Με το πλεονέκτημα της μηχανής και της τεχνολογίας μας, αναπτύξαμε αυτήν την κατηγορία προϊόντος. Χρησιμοποιείται εκτενώς σε πολλοί τον τομέα, όπως τον αθλητικό εξοπλισμό, τον ηλεκτρικό εξοπλισμό, τα τμήματα λαμπτήρων, το υποστήριγμα λουτρών, την υποστήριξη TV και τον τομέα μηχανημάτων βιομηχανίας.

 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Cathy

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618297566452