Γαλβανισμένο ανοπτημένο χάλυβας καλώδιο με τη ράβδο 4 αναστολής διάμετρος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα: XCMETAL
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Xcpc-23
Ποσότητα παραγγελίας min: 200pcs
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος στο κιβώτιο ή το χαρτοκιβώτιο με την παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 25-35 ημέρες μετά από επιβεβαιώστε τη διαταγή
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 100.000 τεμ ανά μήνα
Υλικό: Χάλυβα μετά από την επεξεργασία: επένδυση νικελίου
Διάμετρος: 4 mm Πάχος: 0.6mm
εφαρμογή: ανώτατα όρια στοιχεία: Συνδετήρες άνοιξη και χαλύβδινο σύρμα
Υψηλό φως:

μέρη κατασκευής

,

γαλβανισμένο σύρμα

 

Χαλύβδινο σύρμα άνοιξη με το γαλβανισμένο ράβδος χάλυβα 4 αναστολής διάμετρος

 

Xcpc-23

Κώδικας Μέγεθος Συσκευασία
Xcpc-23 D4.0 100
Υλικό: χάλυβας άνοιξη και ανοπτημένο D4.0 καλώδιο, επένδυση νικελίου

 

 

Χαλύβδινο σύρμα

Το καλώδιο είναι ένα είδος καλωδίου φιαγμένο από σίδηρο. Το καλώδιο είναι διαφορετικό στη σύνθεση και τη σύνθεση. Περιλαμβάνει το σίδηρο, το κοβάλτιο, το νικέλιο, το χαλκό, τον άνθρακα, τον ψευδάργυρο και άλλα στοιχεία. Το καλώδιο υποδιαιρείται σε διάφορα πρότυπα σύμφωνα με το χονδροειδή.

Η παραγωγή καλωδίων αναπτύσσεται νωρίτερα λόγω της απλής διαδικασίας και της ευρείας αίτησής της. Το καλώδιο ή το χαλύβδινο σύρμα (η αντίστοιχη επιχείρηση είναι «επιχείρηση πλέγματος καλωδίων») είναι ένα άλλο κρύος-επεξεργασμένο προϊόν της ράβδου χαλύβδινων συρμάτων. Τα υλικά χρησιμοποιούμενα αποτελούνται γενικά από το χάλυβα ή το ανοξείδωτο υψηλού άνθρακα. Συνήθως, είναι απαραίτητο να παραχθεί το καλώδιο (καλώδιο) με μερικές μεθόδους όπως η βράση, το πάστωμα, το πλύσιμο, saponification, η ξήρανση, ο σχεδιασμός, η ανόπτηση, η ψύξη, το πάστωμα, το πλύσιμο, ο γαλβανισμός, η συσκευασία, το πλίνθωμα σιδήρου κ.λπ. (πλίνθωμα χάλυβα).


Οι εφαρμογές αυτή τη στιγμή, η παραγωγή του καλωδίου και του χαλύβδινου σύρματος υποβάλλονται σε επεξεργασία γενικά με το σχεδιασμό και το γαλβανισμό.

 

 

Μέρη κατασκευής

Με τη ανάπτυξη επιχείρησης, καθιερώσαμε την καλή σχέση με τους πελάτες μας. Μερικές φορές ανά αίτημα του πελάτη, μπορούμε να τους βοηθήσουμε να ξινίσουμε μερικά στοιχεία που δεν παράγουμε από μας, αλλά έχουμε τον αξιόπιστο προμηθευτή και την καλή καλής τιμή ποιότητας και. Αυτά τα έξω αγορασμένα στοιχεία μπορούν να ομαδοποιήσουν μαζί με μας παρήγαγαν τα στοιχεία και κρατούν στην αποθήκη εμπορευμάτων μας.

Εδώ απαριθμήσαμε μερικά στοιχεία, ίσως θα σας βοηθήσει για να οργανώσει όλα τα αγαθά μαζί σε μια αποστολή.

 

 

Σειρά συνδετήρων άνοιξη

Σε το είναι χαρακτηριστικός, criticle αιτήματος συνδετήρων άνοιξη πολύ στην επεξεργασία υλικού και καρδιών. Η φόρμα και ο μηχανικός παραγωγής πρέπει να έχουν αρκετές εμπειρία και υψηλές τεχνικές δεξιότητες. Το Xicheng είναι τυχερό να έχει μια τέτοια ομάδα. Έχουμε αναπτύξει περισσότερα από 100 είδη συνδετήρων άνοιξη για τη βιομηχανική αγορά και την αγορά κατασκευής. Μπορούμε να παραγάγουμε σύμφωνα με το σχέδιο και τα δείγματα του πελάτη. Έτσι, εάν έχετε αυτό το είδος requriement, παρακαλώ απευθυνθείτε με μας, παραγωγή profeeional προμηθευτών.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Cathy

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618297566452