Μέρη κατασκευής ήπιου χάλυβα, γαλβανισμένα μπουλόνια ματιών χάλυβα/βίδα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα: XCMETAL
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Xcsp-26
Ποσότητα παραγγελίας min: 200pcs
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος στο κιβώτιο ή το χαρτοκιβώτιο με την παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 25-35 ημέρες μετά από επιβεβαιώστε τη διαταγή
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 100.000 τεμ ανά μήνα
Υλικό: Χάλυβας χαμηλού άνθρακα συσκευασία: κιβώτιο/παλέτα
Χρώμα: Πεδιάδα εφαρμογή: Οροφή και τοίχος
Λειτουργικός: υποστήριξη Μεγέθη: σύμφωνα με customers&#039 αίτημα
Υψηλό φως:

εξαρτήματα κατασκευής

,

μέρη ξηρών τοίχων

 

Γαλβανισμένα μέρη κατασκευής βιδών χάλυβα ματιών χάλυβα χαμηλού άνθρακα μπουλόνια

 

 

Το μάτι αμπαρώνει xcsp-26

 

Κώδικας Μέγεθος Συσκευασία
Xcsp-26-1 M6*60 100
Xcsp-26-2 M6*95 100
Υλικό: Χάλυβας χαμηλού άνθρακα, γαλβανισμένος χάλυβας

 

 

 

Μέρη κατασκευής

Με τη ανάπτυξη επιχείρησης, καθιερώσαμε την καλή σχέση με τους πελάτες μας. Μερικές φορές ανά αίτημα του πελάτη, μπορούμε να τους βοηθήσουμε να ξινίσουμε μερικά στοιχεία που δεν παράγουμε από μας, αλλά έχουμε τον αξιόπιστο προμηθευτή και την καλή καλής τιμή ποιότητας και. Αυτά τα έξω αγορασμένα στοιχεία μπορούν να ομαδοποιήσουν μαζί με μας παρήγαγαν τα στοιχεία και κρατούν στην αποθήκη εμπορευμάτων μας.

Εδώ απαριθμήσαμε μερικά στοιχεία, ίσως θα σας βοηθήσει για να οργανώσει όλα τα αγαθά μαζί σε μια αποστολή.

 

 

Η προδιαγραφή της βίδας

 

Η βίδα είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί τη φυσική και τις μαθηματικές αρχές της κυκλικής περιστροφής του αντικειμένου και της της τριβής δύναμης για να σφίγξει βαθμιαία το αντικείμενο. Οι βίδες είναι ένας γενικός όρος για τους συνδέσμους, καθημερινή προφορική γλώσσα. Οι βίδες είναι αναπόφευκτα βιομηχανικά προϊόντα πρώτης ανάγκης στη καθημερινή ζωή: εξαιρετικά μικρές βίδες όπως οι κάμερες, τα γυαλιά, τα ρολόγια, η ηλεκτρονική, κ.λπ. γενικές βίδες για τις τηλεοράσεις, τα ηλεκτρικά προϊόντα, τα μουσικά όργανα, τα έπιπλα, κ.λπ. για την εφαρμοσμένη μηχανική, την κατασκευή, και τις γέφυρες, τις μεγάλα βίδες και τα καρύδια οι συσκευές κυκλοφορίας, τα αεροπλάνα, τα τραμ, τα αυτοκίνητα, κ.λπ. χρησιμοποιούνται και για το μέγεθος και για το μέγεθος. Οι βίδες έχουν έναν σημαντικό στόχο στη βιομηχανία. Εφ' όσον υπάρχει βιομηχανία στη γη, η λειτουργία της βίδας είναι πάντα σημαντική. Οι βίδες είναι οι κοινές εφευρέσεις στην παραγωγή και τη ζωή των ανθρώπων για χιλιάδες έτη. Σύμφωνα με τον τομέα εφαρμογής, είναι η πρώτη εφεύρεση των ανθρώπινων οντων.

 

 

Εφαρμογή της βίδας

 

Οι βίδες είναι αναπόφευκτες στη καθημερινή ζωή και τη βιομηχανική παραγωγή. Οι βίδες καλούνται επίσης βιομηχανικό ρύζι. Μπορεί να δει ότι η χρήση των βιδών είναι εκτενής. Το πεδίο της εφαρμογής των βιδών είναι: ηλεκτρονικά προϊόντα, μηχανικά προϊόντα, ψηφιακά προϊόντα, ηλεκτρικός εξοπλισμός, ηλεκτρομηχανικά προϊόντα μηχανημάτων. Οι βίδες είναι επίσης χρήσιμες στα σκάφη, τα οχήματα, την υδραυλική εφαρμοσμένη μηχανική, και ακόμη και τα χημικά πειράματα. Στην πραγματικότητα, οι βίδες χρησιμοποιούνται σε ισχύ πολλές. Ειδικές βίδες όπως εκείνοι που χρησιμοποιούνται στα ψηφιακά προϊόντα. Μικροσκοπικές βίδες για DVDs, τις κάμερες, τα γυαλιά, τα ρολόγια, την ηλεκτρονική, κ.λπ. γενικές βίδες για τις τηλεοράσεις, τα ηλεκτρικά προϊόντα, τα μουσικά όργανα, τα έπιπλα, κ.λπ. για την εφαρμοσμένη μηχανική, κατασκευή, γέφυρες, μεγάλες βίδες, καρύδια οι συσκευές κυκλοφορίας, αεροπλάνα, τραμ, αυτοκίνητα χρησιμοποιούν έπειτα τη βίδα μεγέθους. Οι βίδες έχουν έναν σημαντικό στόχο στη βιομηχανία. Εφ' όσον υπάρχει βιομηχανία στη γη, η λειτουργία της βίδας είναι πάντα σημαντική.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Cathy

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618297566452