Γαλβανισμένο χάλυβα επέκτασης μέγεθος συνήθειας χρώματος μανικιών σαφές για την κατασκευή

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα: XCMETAL
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: QCMM5003
Ποσότητα παραγγελίας min: 200pcs
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος στο κιβώτιο ή το χαρτοκιβώτιο με την παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 25-35 ημέρες μετά από επιβεβαιώστε τη διαταγή
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 100.000 τεμ ανά μήνα
Υλικό: galvanized χάλυβα συσκευασία: κιβώτιο/παλέτα
Χρώμα: Πεδιάδα εφαρμογή: μέρη κατασκευής
Λειτουργικός: μανίκι επέκτασης Μεγέθη: σύμφωνα με customers&#039 αίτημα
Υψηλό φως:

Σφράγισμα τμημάτων

,

μέρη ξηρών τοίχων

 

Γαλβανισμένα μέρη κατασκευής εξαρτημάτων χάλυβα επέκτασης μανίκι

 

 

Μέρη κατασκευής

 

Με τη ανάπτυξη επιχείρησης, καθιερώσαμε την καλή σχέση με τους πελάτες μας. Μερικές φορές ανά αίτημα του πελάτη, μπορούμε να τους βοηθήσουμε να ξινίσουμε μερικά στοιχεία που δεν παράγουμε από μας, αλλά έχουμε τον αξιόπιστο προμηθευτή και την καλή καλής τιμή ποιότητας και. Αυτά τα έξω αγορασμένα στοιχεία μπορούν να ομαδοποιήσουν μαζί με μας παρήγαγαν τα στοιχεία και κρατούν στην αποθήκη εμπορευμάτων μας.

Εδώ απαριθμήσαμε μερικά στοιχεία, ίσως θα σας βοηθήσει για να οργανώσει όλα τα αγαθά μαζί σε μια αποστολή.

 

 

XCSP-27, XCSP-28

 

Κώδικας Μέγεθος Συσκευασία
Xcsp-27-1 D60*50 100
Xcsp-27-2 D6*60 100
Xcsp-28 D6*40 100
Υλικό: Γαλβανισμένος χάλυβας

 

 

Ποιοτικός έλεγχος

 

1. Είμαστε δεσμευμένοι στη συνέχιση της ικανοποίησης πελατών με την παράδοση των παγκόσμιας ποιότητας ποιοτικών προϊόντων και των υπηρεσιών μέσω των συνεχών βελτιώσεων και των καινοτομιών.
2. Το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας περιλαμβάνει την επιθεώρηση προπαραγωγής για τις πρώτες ύλες, ποιοτικός έλεγχος -διαδικασίας, επίβλεψη φόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων (επιθεώρηση προαποστολής).
3. Έχουμε ένα ισχυρό σύστημα για την ανιχνευσιμότητα και ο άμεσος έλεγχος θέσης για να καταστήσει την παραγωγή μας αποδοτική, παροχή ανατροφοδοτεί στη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντος.

 

 

Η προδιαγραφή της βίδας

 

Η βίδα είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί τη φυσική και τις μαθηματικές αρχές της κυκλικής περιστροφής του αντικειμένου και της της τριβής δύναμης για να σφίγξει βαθμιαία το αντικείμενο. Οι βίδες είναι ένας γενικός όρος για τους συνδέσμους, καθημερινή προφορική γλώσσα. Οι βίδες είναι αναπόφευκτα βιομηχανικά προϊόντα πρώτης ανάγκης στη καθημερινή ζωή: εξαιρετικά μικρές βίδες όπως οι κάμερες, τα γυαλιά, τα ρολόγια, η ηλεκτρονική, κ.λπ. γενικές βίδες για τις τηλεοράσεις, τα ηλεκτρικά προϊόντα, τα μουσικά όργανα, τα έπιπλα, κ.λπ. για την εφαρμοσμένη μηχανική, την κατασκευή, και τις γέφυρες, τις μεγάλα βίδες και τα καρύδια οι συσκευές κυκλοφορίας, τα αεροπλάνα, τα τραμ, τα αυτοκίνητα, κ.λπ. χρησιμοποιούνται και για το μέγεθος και για το μέγεθος. Οι βίδες έχουν έναν σημαντικό στόχο στη βιομηχανία. Εφ' όσον υπάρχει βιομηχανία στη γη, η λειτουργία της βίδας είναι πάντα σημαντική. Οι βίδες είναι οι κοινές εφευρέσεις στην παραγωγή και τη ζωή των ανθρώπων για χιλιάδες έτη. Σύμφωνα με τον τομέα εφαρμογής, είναι η πρώτη εφεύρεση των ανθρώπινων οντων.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Cathy

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618297566452