Τα μέρη σφράγισης πιάτων αργιλίου 1.2mm πάχος καθόρισαν τα εξαρτήματα υποστήριξης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα: XCMETAL
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Xcuh-08
Ποσότητα παραγγελίας min: 200pcs
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος στο κιβώτιο ή το χαρτοκιβώτιο με την παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 25-35 ημέρες μετά από επιβεβαιώστε τη διαταγή
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 100.000 τεμ ανά μήνα
Υλικό: Αλουμίνιο Χρώμα: Πεδιάδα
Πάχος: 1.2 mm Σειρά: Σφράγισμα τμημάτων
Συσκευασία: Χρηματοκιβώτιο Λειτουργικός: σταθερός ή υποστήριξη
Υψηλό φως:

Σφράγισμα τμημάτων

,

μέρη ξηρών τοίχων

 

 

Πιάτο 1.2mm αργιλίου σταθερά εξαρτήματα υποστήριξης κατασκευής πάχους μέρη 

 

 

Xcuh-08

 

Κώδικας Υλικό Πάχος Συσκευασία
Xcuh-08 αργίλιο 1.2 100

 

 

Σειρά συνδετήρων άνοιξη

 

Σε το είναι χαρακτηριστικός, criticle αιτήματος συνδετήρων άνοιξη πολύ στην επεξεργασία υλικού και καρδιών. Η φόρμα και ο μηχανικός παραγωγής πρέπει να έχουν αρκετές εμπειρία και υψηλές τεχνικές δεξιότητες. Το Xicheng είναι τυχερό να έχει μια τέτοια ομάδα. Έχουμε αναπτύξει περισσότερα από 100 είδη συνδετήρων άνοιξη για τη βιομηχανική αγορά και την αγορά κατασκευής. Μπορούμε να παραγάγουμε σύμφωνα με το σχέδιο και τα δείγματα του πελάτη. Έτσι, εάν έχετε αυτό το είδος requriement, παρακαλώ απευθυνθείτε με μας, παραγωγή profeeional προμηθευτών.

 

 

Μέρη κατασκευής

 

Με τη ανάπτυξη επιχείρησης, καθιερώσαμε την καλή σχέση με τους πελάτες μας. Μερικές φορές ανά αίτημα του πελάτη, μπορούμε να τους βοηθήσουμε να ξινίσουμε μερικά στοιχεία που δεν παράγουμε από μας, αλλά έχουμε τον αξιόπιστο προμηθευτή και την καλή καλής τιμή ποιότητας και. Αυτά τα έξω αγορασμένα στοιχεία μπορούν να ομαδοποιήσουν μαζί με μας παρήγαγαν τα στοιχεία και κρατούν στην αποθήκη εμπορευμάτων μας.

Εδώ απαριθμήσαμε μερικά στοιχεία, ίσως θα σας βοηθήσει για να οργανώσει όλα τα αγαθά μαζί σε μια αποστολή.

 

 

Η προδιαγραφή της βίδας

 

Η βίδα είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί τη φυσική και τις μαθηματικές αρχές της κυκλικής περιστροφής του αντικειμένου και της της τριβής δύναμης για να σφίγξει βαθμιαία το αντικείμενο. Οι βίδες είναι ένας γενικός όρος για τους συνδέσμους, καθημερινή προφορική γλώσσα. Οι βίδες είναι αναπόφευκτα βιομηχανικά προϊόντα πρώτης ανάγκης στη καθημερινή ζωή: εξαιρετικά μικρές βίδες όπως οι κάμερες, τα γυαλιά, τα ρολόγια, η ηλεκτρονική, κ.λπ. γενικές βίδες για τις τηλεοράσεις, τα ηλεκτρικά προϊόντα, τα μουσικά όργανα, τα έπιπλα, κ.λπ. για την εφαρμοσμένη μηχανική, την κατασκευή, και τις γέφυρες, τις μεγάλα βίδες και τα καρύδια οι συσκευές κυκλοφορίας, τα αεροπλάνα, τα τραμ, τα αυτοκίνητα, κ.λπ. χρησιμοποιούνται και για το μέγεθος και για το μέγεθος. Οι βίδες έχουν έναν σημαντικό στόχο στη βιομηχανία. Εφ' όσον υπάρχει βιομηχανία στη γη, η λειτουργία της βίδας είναι πάντα σημαντική. Οι βίδες είναι οι κοινές εφευρέσεις στην παραγωγή και τη ζωή των ανθρώπων για χιλιάδες έτη. Σύμφωνα με τον τομέα εφαρμογής, είναι η πρώτη εφεύρεση των ανθρώπινων οντων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Cathy

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618297566452