Μας ελάτε σε επαφή με
Celia Yin

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-13564766932

WhatsApp : +8613564766932

Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd

Για να παρέχει υψηλό - τα ποιοτικά προϊόντα με την ανταγωνιστική τιμή είναι η φιλοσοφία μας.

  • Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd
  • Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd
  • Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd
  • Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd
  • Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες XCMETAL Αριθμός Υπαλλήλων 60~70
Ετήσιες πωλήσεις 20,000,000-30,000,000 Ιδρύθηκε Έτος 2007
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Εισαγωγή

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 

Υλικό της Σαγκάη Xicheng που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ που καθιερώνεται το 2007, εξειδικευμένο στην κατασκευή της επιτροπής πρόσβασης, των εξαρτημάτων σύνδεσης ξηρών τοίχων, των μερών σφράγισης/punching και του βιομηχανικού υλικού. Αυτά τα δύο έτη αρχίσαμε επίσης να αναπτύσσουμε το βιομηχανικό υλικό που χρησιμοποιείται για τις μηχανές αυτοκινήτων και ηλεκτρικής ενέργειας. Το εργοστάσιό μας βρίσκεται σε Fengxian, τη Σαγκάη, περίπου μια ώρα στο κέντρο αερολιμένων και πόλεων της Σαγκάη με το αυτοκίνητο. Έχουμε την έτος-εμπειρία περισσότερο από 10 σε αυτόν τον τομέα. Εκτός από τη βάση παραγωγής μας, δεδομένου ότι πέρυσι αρχίζουμε την πρόσβαση για τους πελάτες σχετικών προϊόντων μας ως εργασία υπηρεσιών.

 

Το εργοστάσιό μας είναι μέσο μεγέθους, με περισσότερους από 60-80 καλά εκπαιδευμένους εργαζομένους και το εργαστήριο 4000 τετραγωνικών μέτρων. Με την ισχυρή τεχνική ομάδα μας, έχουμε πραγματοποιήσει την αυτόματη και μισή αυτόματη παραγωγή για τα μέρη σφράγισης επιτροπής πρόσβασης και μετάλλων, ακόμη και μερικές εργασίες συνελεύσεων και εργασίες συσκευασίας. Κατασκευή-χρησιμοποιώντας το υλικό είναι τα κύρια προϊόντα μας συμπεριλαμβανομένης της επιτροπής πρόσβασης, της καταπακτής επιθεώρησης, των καγκέλων εξαερισμού αέρα, των συνδετήρων άνοιξη, των εξαρτημάτων ξηρών τοίχων, του υποστηρίγματος μετάλλων και όλων των ειδών μερών συνελεύσεων υλικού. Με το πλήρες εξεταστικό σύστημα, εξετάζουμε σχεδόν τα προϊόντα μας από μας για να εξασφαλίσουμε ότι τα ποιοτικά πρότυπα διατηρούνται. Το εργοστάσιό μας είναι ISO9901 επικυρωμένο.

 

Μπορούμε να σχεδιάσουμε και τα προϊόντα σύμφωνα με τα διευκρινισμένα σχέδια των πελατών και την οδηγία ή τα δείγματα, οποιαδήποτε εργασία μετάλλων cOem χαιρετίζονται. Έχουμε την ισχυρή τεχνική ομάδα και αρκετή εμπειρία παραγωγής σε αυτόν τον τομέα. Είμαστε σε θέση να υιοθετήσουμε τις αποτελεσματικές μεθόδους παραγωγής και να προσφέρουμε στους πελάτες μια συνολική λύση για ένα προϊόν επάρχων. Κάνουμε πάντα το καλύτερό μας για να εκπληρώσουμε την απαίτηση των πελατών με τα υψηλά εκτιμημένα προϊόντα. Στην οργάνωση επιχείρησής μας, έχουμε ενισχύσει μια ειδική ομάδα με την πλούσια εμπειρία στο εξωτερικό εμπόριο, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε την απαίτηση πελατών, και να αποκριθούμε στον πελάτη γρήγορα.

 

Για να παρέχει υψηλό - τα ποιοτικά προϊόντα με τις ανταγωνιστικές τιμές είναι η φιλοσοφία μας. Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας, παρακαλώ αισθανθείτε για να μας έρθετε σε επαφή με για περισσότερες λεπτομέρειες, σας καλωσορίζουμε θερμά από σε όλο τον κόσμο στην επαφή με μας ή μας επισκεπτόμαστε για να συζητήσουμε την αμοιβαία επιχειρησιακή συνεργασία. Μπορείτε να πάρετε μια ευχάριστη έκπληξη με αυτό που θα βρείτε από το μας επιχείρηση-ο, τιδήποτε ποιότητα, τιμή ή υπηρεσία. Προσδοκάμε για την καθιέρωση της καλής σχέσης συνεργασίας με τους πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο.

 

 

Κίνα Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Ιστορία

Το υλικό της Σαγκάη Xicheng που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ προκάτοχος είναι Co. προϊόντων μετάλλων της Σαγκάη Qichen, ΕΠΕ.

Η επιχείρησή μας που ιδρύεται μέσα στις 16 Ιουλίου 2007, έχουμε την ικανοποιητική εμπειρία σε αυτόν τον τομέα.

Η διεύθυνση εργοστασίων μας είναι ΝΟ 660 δρόμος Gongzhang, πόλη Qingcun, Fengxian, Σαγκάη, Κίνα

Τηλ.: 0086-21-57581808 fax: 0086-21-57581810

Μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με με τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία όπως επόμενα:

Το Celia-yin@qcmetal.com το Cathy_Wang@xcmetal.com

 

Κίνα Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Υπηρεσία

Μπορούμε να σχεδιάσουμε και τα προϊόντα σύμφωνα με τα διευκρινισμένα σχέδια των πελατών και την οδηγία ή τα δείγματα, οποιαδήποτε εργασία μετάλλων cOem χαιρετίζονται. Έχουμε την ισχυρή τεχνική ομάδα και αρκετή εμπειρία παραγωγής σε αυτόν τον τομέα.

 

 

Είμαστε σε θέση να υιοθετήσουμε τις αποτελεσματικές μεθόδους παραγωγής και να προσφέρουμε στους πελάτες μια συνολική λύση για ένα προϊόν επάρχων. Κάνουμε πάντα το καλύτερό μας για να εκπληρώσουμε την απαίτηση των πελατών με τα υψηλά εκτιμημένα προϊόντα. Στην οργάνωση επιχείρησής μας, έχουμε ενισχύσει μια ειδική ομάδα με την πλούσια εμπειρία στο εξωτερικό εμπόριο, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε την απαίτηση πελατών, και να αποκριθούμε στον πελάτη γρήγορα.

 

Κίνα Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Η ομάδα μας

Η επιχείρησή μας έχει την επαγγελματική ομάδα Ε&Α και την ομάδα εξωτερικού εμπορίου.

 

Ομάδα Ε&Α:

Η επιχείρηση έχει ιδρύσει ένα κέντρο Ε&Α που εστιάζει στο σχέδιο προϊόντων και την κατασκευή. Το προσωπικό κεντρικών πυρήνων έχει τις δεκαετίες εμπειρίας στη βιομηχανία και έχει την εκτενή θεωρητική και πρακτική εμπειρία. Αυτή τη στιγμή, οι πτυχές συμπεριλαμβάνονται όλες βασικής έρευνας, εφαρμογής σχεδίου, κατασκευής διαδικασίας, δοκιμής και άλλου.

 

 

ομάδα εξωτερικού εμπορίου:

Έχουμε μια ιδιαίτερα καταρτισμένη ομάδα ελίτ με τους άφθονους πόρους ηλεκτρονικού εμπορίου και τη λειτουργούσα εμπειρία. Οι διευθυντές τμήματος συμμετέχουν στη βιομηχανία για αρκετές δεκαετίες και έχουν εκθέσει στο εξωτερικό για πολλές φορές. Έχουν την πλούσια εμπειρία στην επιχείρηση εξωτερικού εμπορίου.

Τα μέλη ομάδας έχουν ένα λογικό τμήμα της εργασίας και είναι θετικά και αποκρίνονται στους πελάτες γρήγορα. Λύστε το πρόβλημα αποτελεσματικά.

 

Κίνα Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1