Πετώντας κάλυψη αγωγών πατωμάτων αργιλίου, εξαρτήματα κατασκευής μεγέθους συνήθειας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα: XCMETAL
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Xcmh-06
Ποσότητα παραγγελίας min: 200pcs
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος στο κιβώτιο ή το χαρτοκιβώτιο με την παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 25-35 ημέρες μετά από επιβεβαιώστε τη διαταγή
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 100.000 τεμ ανά μήνα
όνομα: Drainer πατωμάτων Υλικό: Αλουμίνιο
Χρώμα: Πεδιάδα αγοράς: Μέση Ανατολή
Λειτουργικός: εξαρτήματα κατασκευής Πάχος: διαπραγμάτευση
Υψηλό φως:

αγωγός πατωμάτων ανοξείδωτου

,

μέρη κατασκευής

 

Εφαρμογή κάλυψης αγωγών πατωμάτων αργιλίου ρίψης στα μεγέθη προσαρμογής αγοράς της Μέσης Ανατολής

 

 

Περιγραφή Drainer πατωμάτων

1. Ο αγωγός πατωμάτων είναι μια συσκευή αποξηράνσεων που συνδέεται με το έδαφος και το σύστημα αποξετεύσεων.

2. τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του πατώματος στραγγίζουν: αποκλείει το υπόγειο νερό, τους λεκέδες νερού, τα στερεά αντικείμενα, τα περισσότερες ινώδη υλικά, την τρίχα, και εύκολες καταθέσεις.

3. Σαν σημαντικό συστατικό του συστήματος αποξηράνσεων σε μια κατοικία, η απόδοσή της έχει επιπτώσεις άμεσα στην ποιότητα του εσωτερικού αέρα, και είναι πολύ σημαντικό για τον έλεγχο της μυρωδιάς στο λουτρό.

 

 

Τυποποιημένα μεγέθη

Αριθ. Κώδικας στοιχείων Όνομα στοιχείων Μεγέθη Συσκευασία
26 Xcmh-06-1 drainer πατωμάτων 500 1.box ή το κιβώτιο χαρτοκιβωτίων και παλετών 2.color, ετικέτα, γραμμωτός κώδικας, μπορεί διαθέσιμος από το αίτημα του πελάτη.
27 Xcmh-06-2 1000
28 Xcmh-06-3 1500

 

 

Εγκατάσταση Drainer πατωμάτων

Πρώτα: τακτοποιήστε τη διατηρημένη τρύπα της αποξήρανσης για να την κάνετε να συμπέσει εντελώς με τον αγωγό πατωμάτων που αγοράστηκε πίσω, επειδή η διατηρημένη τρύπα για την αποξήρανση από το κτηματομεσίτη όταν παραδίδεται το σπίτι είναι σχετικά μεγάλη. Μεταξύ τους, το άνοιγμα ανοίγματος των τσιμπιδακιών αγωγών πατωμάτων πρέπει να ελεγχθεί μεταξύ 68mm, τα οποία μπορούν να αποτρέψουν την είσοδο της τρίχας, της λάσπης, της άμμου και άλλων μολυσματικών παραγόντων.

 

Δεύτερος: Πρέπει να πιαστεί ότι ο κολπίσκος του πολυδιαυλικού αγωγού πατωμάτων δεν πρέπει να είναι υπερβολικός. Ο πολυδιαυλικός αγωγός πατωμάτων είναι ένα προϊόν που αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια. Ένα σώμα έχει συνήθως 3 έως 4 κολπίσκους νερού (για να αναλάβουν τα πλυντήρια προσώπου, τις μπανιέρες, τα πλυντήρια και τους αγωγούς πατωμάτων). Αυτή η δομή όχι μόνο έχει επιπτώσεις στην αποξήρανση του αγωγού πατωμάτων, αλλά και δεν προσαρμόζεται στο πραγματικό σχέδιο. Επομένως, ο πολυδιαυλικός αγωγός πατωμάτων δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ, και δύο (έδαφος και μπανιέρα ή πάτωμα και πλυντήριο) μπορούν πλήρως να ικανοποιήσουν τις ανάγκες.

 

 
 

Ποιοτικός έλεγχος

1. Είμαστε δεσμευμένοι στη συνέχιση της ικανοποίησης πελατών με την παράδοση των παγκόσμιας ποιότητας ποιοτικών προϊόντων και των υπηρεσιών μέσω των συνεχών βελτιώσεων και των καινοτομιών.
2. Το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας περιλαμβάνει την επιθεώρηση προπαραγωγής για τις πρώτες ύλες, ποιοτικός έλεγχος -διαδικασίας, επίβλεψη φόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων (επιθεώρηση προαποστολής).
3. Έχουμε ένα ισχυρό σύστημα για την ανιχνευσιμότητα και ο άμεσος έλεγχος θέσης για να καταστήσει την παραγωγή μας αποδοτική, παροχή ανατροφοδοτεί στη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντος.

 

 

Περίπου τα προϊόντα μας

Πετώντας κάλυψη αγωγών πατωμάτων αργιλίου, εξαρτήματα κατασκευής μεγέθους συνήθειας 0Πετώντας κάλυψη αγωγών πατωμάτων αργιλίου, εξαρτήματα κατασκευής μεγέθους συνήθειας 1

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Celia

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613564766932

WhatsApp : +8613564766932