Υλικά εξαρτήματα ξηρών τοίχων μετάλλων, ευθεία σύνδεση μεγέθους 35mm

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα: XCMETAL
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Xccf-17
Ποσότητα παραγγελίας min: 200pcs
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος στο κιβώτιο ή το χαρτοκιβώτιο με την παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 25-35 ημέρες μετά από επιβεβαιώστε τη διαταγή
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 100.000 τεμ ανά μήνα
Τύπος: Πιάτο Υλικό: galvanized χάλυβα
Χρώμα: Πεδιάδα εφαρμογή: ανώτατο όριο
Λειτουργικός: Αξεσουάρ Μεγέθη: 35
Υψηλό φως:

Μεταλλικά Σφράγιση Εργαλεία

,

Μεταλλικά Σφράγιση Μέρη

 

ευθεία σύνδεση μεγέθους 35mm με τα υλικά εξαρτήματα ξηρών τοίχων μετάλλων

 

Εξαρτήματα ξηρών τοίχων

Με την ανάπτυξη της άποψης νέος-χρονικών διακοσμήσεων, ο ξηρός τοίχος χαιρετίζεται θερμά από τους διακοσμητές. Συνεπώς, τα εξαρτήματα ξηρών τοίχων είναι στη μεγάλη απαίτηση από αυτό το σύστημα. Παραδείγματος χάριν, οι συνδετήρες γωνίας αναστολής ξηρών τοίχων, εγκαταστάσεις άνοιξη σύνδεσης ξηρών τοίχων, ψαλιδίζουν κ.λπ. Όλα αυτά τα άρθρα ξηρών τοίχων μπορούν να εγκατασταθούν γρήγορα με τη διαβεβαίωση ασφάλειας. Μια ομορφότερη άποψη που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας μετά από αυτήν την αποδοτική εργασία! Αυτό το γρήγορο σύστημα εργασίας και εργασίας ασφάλειας είναι πολύ δημοφιλές τώρα.

XCMETAL δεδομένου ότι ένας επαγγελματικός παραγωγός εξαρτημάτων ξηρών τοίχων, έχει προωθήσει την αυτόματη γραμμή παραγωγής, η γρήγορη αποστολή με σταθερό υψηλό - η ποιότητα μπορεί να παρασχεθεί.

 

 

Σειρά εξαρτημάτων ξηρών τοίχων

Καλοφτιαγμένο και επιδέξια επεξεργασμένο, Xicheng έχει συμμετεχθεί αναπτύσσει και παράγει αυτήν την σειρά των προϊόντων για 10 έτη.

Έχουμε τους πελάτες από τις διαφορετικές χώρες ή η αγορά, κάθε χώρα μπορεί να έχει το διαφορετικό αίτημα στη διάσταση και το υλικό. Για να ικανοποιήσουμε όλο το αίτημα πελατών, επενδύουμε πολύ στη μηχανή και τη σχεδίαση, έτσι ώστε γρήγορη παραγωγή και υψηλός - η ποιότητα μπορεί να παρασχεθεί. Για τα περισσότερα από αυτά τα μέρη, κάνουμε την αυτόματη παραγωγή.

 

 

Ευθεία σύνδεση QCMD3019

Κώδικας Μέγεθος Πάχος Συσκευασία
Xccf-17 35 1.0 100
Υλικό: γαλβανισμένος χάλυβας

 

 

 

Ποιοτικός έλεγχος

1. Είμαστε δεσμευμένοι στη συνέχιση της ικανοποίησης πελατών με την παράδοση των παγκόσμιας ποιότητας ποιοτικών προϊόντων και των υπηρεσιών μέσω των συνεχών βελτιώσεων και των καινοτομιών.


2. Το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας περιλαμβάνει την επιθεώρηση προπαραγωγής για τις πρώτες ύλες, ποιοτικός έλεγχος -διαδικασίας, επίβλεψη φόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων (επιθεώρηση προαποστολής).


3. Έχουμε ένα ισχυρό σύστημα για την ανιχνευσιμότητα και ο άμεσος έλεγχος θέσης για να καταστήσει την παραγωγή μας αποδοτική, παροχή ανατροφοδοτεί στη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντος.

 


 

Συσκευασία, αποθήκευση, μεταφορά, υπηρεσία

Το κιβώτιο χρώματος, η ετικέτα, το ειδικό κιβώτιο, το χαρτοκιβώτιο και η παλέτα μπορούν να παρασχεθούν σύμφωνα με το αίτημα πελατών. Η αποθήκη εμπορευμάτων μας είναι ξηρά και καθαρός, τα αγαθά κρατιούνται καλά. Το εμπορευματοκιβώτιο μπορεί να φορτωθεί άμεσα στο εργοστάσιό μας. Μερικές φορές ανά αίτημα του πελάτη, βοηθάμε τους που ξινίζουν μερικά αγαθά, ή την αγορά πελατών από μόνοι τους. Αυτά τα έξω αγορασμένα στοιχεία μπορούν να ομαδοποιήσουν μαζί με μας παρήγαγαν το στοιχείο και κρατούν στην αποθήκη εμπορευμάτων μας, και τη φόρτωση από κοινού.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Celia

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613564766932

WhatsApp : +8613564766932